Blokarten
Blokarten - strandzeilen in IJmuiden
Blokarten in IJmuiden
Blokarten met groepen of indiviueel
Blokarten - zeilen over het strand
Blokarten op uw bedrijfsuitje
blokarten is genieten
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Blokarten

v.a.

€ 25,00

p.p.
60 - 120 min. IJmuiden

Blokarten in echte blokarts te IJmuiden!

Blokarten ookwel blokarting of strandzeilen genaamd is dé geweldige beleving voor iedereen die van snelheid en buitenlucht houdt!

Rijden over het strand in de speciaal ontwikkelde zeilwagen van marktleider Blokart!

Racen in een blokart is de meest eenvoudige vorm van zeilen op land. U kunt direct instappen en wegrijden na de korte instructie.

Bespeel de wind en houdt uw blokart op koers. Houdt uw camera’s gereed voor spectaculaire foto’s.

Ontdek ook onze standaard blokart arrangementen!

Bedrijfsuitje blokarten

Uw bedrijfsuitje blokarten betekent lekker uitwaaien voor uw gehele team! Racen in een blokart is een onderdeel dat iedereen kan en voor iedereen leuk is. Vanzelfsprekend is blokarten los te reserveren, maar wilt u een compleet actief programma met blokarten en andere activiteiten, horeca en feestavond dan staat Eventmaker voor u klaar!

Vrijgezellenfeest Blokarten

Speel met de elementen, race over het strand en breng uw blokart op twee wielen! Strandzeilen is niet voor niks het populairste programma op dit moment voor een actief vrijgezellenfeest. Een vrijgezellenfeest blokarten kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld powerkiten, outdoor lasergame of speedboot varen. Verras de vrijgezel en kom blokarten te IJmuiden aan Zee!

Arrangementen met blokarten

Blokarten i.c.m. onze vele andere activiteiten zoals powerkiten, flyboarden, outdoor lasergame, speedboot varen of complete beach challenge programma’s. Zowel particulier als zakelijk stellen wij uw evenement op maat samen. bekijk onze standaard arrangementen met blokarten.

Blokarten in IJmuiden

Blokarten in IJmuiden betekent strandzeilen op het activiteitenstrand van Nederland! IJmuiden beschikt over één van de breedste stranden in Noord holland waar u de hele dag kunt rijden bij alle windrichtingen.

Daarbij is IJmuiden goed bereikbaarbaar met de auto en het openbaar vervoer en is de parkeergelegenheid voor wel 1000 auto’s direct aan de strandopgang ruim voldoende op zelfs warmste dagen.

De paviljoens, restaurant en cafés zijn het gehele jaar geopend waardoor u elke dag kunt genieten van een lunch, diner, borrel of strandfeest.

Blokarten in IJmuiden aan Zee kunt u prima combineren met een avond uit in de gezellige steden Haarlem, Amsterdam of Alkmaar.

Blokart!

Bij Eventmaker rijdt u met materialen van het merk blokart. Blokart is de marktleider op het gebied van strandzeilen en verzorgt de best aerodynamische modellen in zijlen en wagens.

Blokart Actie!

Kom strandzeilen met ieder z’n eigen blokart voor € 32,50,- p.p.

Samenvatting
Blokarten
Score
3.5 based on 56 votes
Soort
Blokarten
Aanbieder
Eventmaker,
Kennemerstrand 180,IJmuiden,Kennemerland-1976GA,
Telephone No.+31618484986
regio
Noord Holland
Omschrijving
Blokarten is racen over het keiharde strand van IJmuiden in een speciaal ontwikkelde blokart. Het is de perfecte beleving op uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Snelheid avontuur en spelen met de elementen!