BLOKARTEN 

Strandzeilen/blokarten bieden wij al aan vanaf één persoon!
Kom gezellig blokarten samen met je partner, kids, vrienden, familie of sluit in je eentje aan bij andere blokarters plezier verzekerd. Kinderen kunnen bij ons zelfstandig blokarten vanaf 12 jaar en zitten niet gebonden aan een duo-kart waarbij de beleving van het strandzeilen en blokarten totaal komt te vervallen. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen extra aandacht besteden aan kinderen om zo op een veilige en verantwoordelijke manier het blokarten zelfstandig aan te leren, hoe gaaf is dat! Wanneer de windkracht boven de 5 Bft uitkomt zullen wij i.v.m. de veiligheid het blokarten voor kids 12 > 14 jaar moeten cancelen. 
Offerte aanvragen
Online reserveren (za zo)

WORKSHOP BLOKARTEN

Verblijft u een paar dagen met het gezin of met partner aan de kust? Kom een lekker dagje uitwaaien tijdens een workshop blokarten en powerkiten en leer omgaan met alle facetten van de wind. Bent u met een groep groter dan 8 personen dan kunt u het blokarten elke dag bij ons reserveren. Groepen kleiner dan 8 personen kunnen reserveren op dagen dat er al wordt gereden. Het strand van IJmuiden is het beste strand om te komen blokarten, omdat dit het breedste strand is van Nederland. 

Over het algemeen geld dat wij vrijdag zaterdag en zondag op het strand aanwezig zijn om u een fantastische beleving mee te geven, MAAR in ons hoogseizoen (april t/m september) is de kans 99% dat wij dagelijks op het strand staan dus twijfel niet en neem contact met ons op!

BEDRIJFSUITJE

Lekker uitwaaien met uw gehele team! Racen in een blokart is een onderdeel dat iedereen kan en voor iedereen leuk is.

VRIJGEZELLENFEEST

Speel met de elementen, race over het strand en breng uw blokart op twee wielen! Spanning en sensatie gegarandeerd.

ARRANGEMENTEN

Blokarten kan met onze vele andere activiteiten gecombineerd worden! Denk aan powerkiten, flyboarden of speedboot varen.

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience