Blokarten voor particulieren

Blokarten voor particulieren

v.a.

€ 25,-

p.p.
1 uur IJmuiden

Gezellig blokarten samen met vrienden, familie of zelfs helemaal alleen? Blokarten bieden wij aan vanaf één persoon en is door iedereen te reserveren.

Blokarten kunt u bijvoorbeeld doen tijdens een familiedag of een dagje uit met het gezin. Voor kinderen vanaf 10 jaar is het tevens mogelijk mee te doen aan deze spectaculaire activiteit.

Verblijft u een paar dagen aan de kust? kom een lekker dagje uitwaaien tijdens een workshop blokarten, powerkiten en/of kitebuggyen.

Bent u met een groep groter dan 8 personen dan kunt u het blokarten elke dag bij ons reserveren. Groepen kleiner dan 8 personen kunnen reserveren op dagen dat er al wordt gereden. Over het algemeen geld dat wij vrijdag zaterdag en zondag op het strand aanwezig zijn om u een fantastisch beleving mee te geven.

Blokarten & Powerkiten
Blokarten word vaak aangeboden in combinatie met Powerkiten in een twee uur durend programma. Tijdens deze twee uur leert u hoe u om kunt gaan met de wind als voortstuwende kracht en krijgt u de beheersing over zowel zijlwagen als kite. Het powerkiten zou daarbij nog opgevolgd kunnen worden door het kitebuggyen.