BLOKARTEN

Blokarten is een zeer populair element binnen vrijgezellenfeesten. Deze activiteit is door iedereen snel te leren en is tevens erg spectaculair en veilig! Genieten en Lachen staan centraal binnen blokarten op het door u georganiseerde dagje uit. Na een korte instructie is iedereen in staat te rijden en kunnen jullie snelheden behalen tot wel 60 km/h.Bij het blokarten is het mogelijk een competitief element in te bouwen zodat we echt kunnen zien wie er het beste om kan gaan met de wind, het zand, een stuur en eventueel het zeewater!

Voor jullie vrijgezellenfeest is blokarten goed te combineren met andere activiteiten zoals powerkiten, kitebuggyen, verschillende spelvormen en diverse horecadiensten.Het is vanzelfsprekend dat je ook alleen het blokarten kunt reserveren. Wij bieden het blokarten hierbij standaard aan in blokken van één of twee uur. Mochten jullie na het Blokarten nog even tijd hebben, vergeet dan niet een zwembroek mee te nemen want een vrijgezel in zeewater is een hele goede combinatie! (niet aan te raden tussen november en april)

Offerte aanvragen

IJMUIDEN

Het strand van IJmuiden is één van de breedste stranden in Noord-Holland (300 m) en is goed bereikbaar met de auto en het OV. Parkeren kan op één van de vele parkeerplaatsen vlakbij. ‘t Staat niet voor niets bekend als hét activiteitenstrand van Nederland! Op slechts 20 minuten van Amsterdam, en midden in de randstad.

Strandzeilen in IJmuiden aan Zee kun je perfect combineren met een avondje uit in Haarlem, Amsterdam of Alkmaar.

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience