BLOKARTEN IJMUIDEN AAN ZEE

Blokarten in IJmuiden betekent blokarten met de meest ideale omstandigheden en op een prima locatie wanneer je kijkt naar ligging, bereikbaarheid en faciliteiten.

BLOKARTEN IN IJMUIDEN

Op het zeer brede en harde strand van IJmuiden is blokarten een fantastische beleving. Je hebt alle ruimte om van de sport te genieten en je kan dus rijden op je eigen tempo.

Blokarten is in IJmuiden goed te combineren met andere spectaculaire activiteiten zoals powerkiten, outdoor lasergame en niet te vergeten speedboot varen vanuit de nabijgelegen jachthaven achter de duinrand.

Offerte aanvragen

VOORDELEN VAN BLOKARTEN IN IJMUIDEN

Blokarten in IJmuiden bied je vele voordelen ten opzichte van andere locaties. Zo is het strand zeer breed, waardoor je met alle windrichtingen goed kunt rijden. Daarbij is door de gemeente een zonering ingesteld waardoor je op de evenementenzones het gehele jaar kan strandzeilen. Op de evenementenzones kunnen wij voor jou tevens powerkiten, flyboarden of kitebuggyen verzorgen. De nabijgelegen bunkerlinie en de jachthaven bieden volop mogelijkheden om blokarten te combineren met outdoor lasergame en speedboot varen op de Noordzee.

FACILITEITEN IN IJMUIDEN

IJmuiden is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam Centraal kan je tevens een deel van de reis afleggen met de draagvleugelboot tot aan Velsen Zuid. De parkeerplaats voor ruim 1000 auto’s biedt een goede parkeergelegenheid gedurende het gehele jaar. Zelfs op zomerse zaterdagen of zondagen parkeer je direct achter de strandopgang.

De strandpaviljoens zijn op het strand van IJmuiden het gehele jaar geopend. Daarnaast bevinden zich ook in de jachthaven diverse horecagelegenheden. Aan de parkeerplaats vind je hotel Holiday Inn Marina Seaport, waar je meerdere nachten kan verblijven en gebruik kan maken van zakelijke arrangementen met bijvoorbeeld een vergader- of presentatieruimte. Al deze faciliteiten zorgen ervoor dat in IJmuiden bijna alles mogelijk is als het gaat om sportieve en spectaculaire evenementen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Bedrijfsuitje op het strand blokarten Eventmaker

BEDRIJFSUITJE

Lekker uitwaaien met je gehele team! Racen in een blokart is een onderdeel dat iedereen kan en voor iedereen leuk is.

Blokarten Vrijgezellenfeest Eventmaker

VRIJGEZELLENFEEST

Speel met de elementen, race over het strand en breng je blokart op twee wielen! Spanning en sensatie gegarandeerd.

Combineren van activiteiten Eventmaker

ARRANGEMENTEN

Blokarten kan met onze vele andere activiteiten gecombineerd worden! Denk aan powerkiten, flyboarden of speedboot varen.

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience