OUTDOOR LASERGAME

Lasergamen duinen IJmuiden
Outdoor Lasergame heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen. Ga nu de strijd aan met je medestanders, gewapend met professionele Laser Guns! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Bij de verschillende scenario’s krijgt iedereen een hoop energie en enthousiasme tijdens het spel!In de duinen, op het strand of bij de Atlantic Wall: Eventmaker zorgt voor alle materialen, instructie, vervoer en verschillende scenario’s die gespeeld kunnen worden. Bovendien kun je zowel overdag als ‘s avonds outdoor lasergamen! We kunnen dus altijd spelen.
Offerte aanvragen
Outdoor Lasergame heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen. Ga nu de strijd aan met je medestanders, gewapend met professionele Laser Guns! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud?
Bij de verschillende scenario’s krijgt iedereen een hoop energie en enthousiasme tijdens het spel!In de duinen, op het strand of bij de Atlantic Wall: Eventmaker zorgt voor alle materialen, instructie, vervoer en verschillende scenario’s die gespeeld kunnen worden. Bovendien kun je zowel overdag als ‘s avonds outdoor lasergamen! We kunnen dus altijd spelen.
Offerte aanvragen

SPECIALE LOCATIE!

Lasergamen kan overal! Het maakt niet uit of het een kantoor, grasveld, parkeerterrein of leegstaand pand betreft. Op locatie bij jou op kantoor, sportvereniging of braakliggend terrein. Wij toveren jouw locatie om tot een lasergame-arena. Een unieke mogelijkheid om jouw bedrijf of vereniging eens van een andere kant te laten belichten. Outdoor lasergame op locatie kan fungeren als een op zichzelf staand evenement of als onderdeel van bijvoorbeeld een sportdag, bedrijfsfeest of festival. Eventmaker zorgt voor alle materialen, instructie, vervoer en natuurlijk de scenario’s die zullen worden gespeeld.

OUTDOOR LASERGAME KUN JE DOEN BIJ ONZE PARTNERS:

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

BEDRIJFSUITJE

Een bedrijfsuitje met Outdoor lasergame staat garant voor een belevingsvolle actieve en teamgerichte dag. Lasergamen verzorgen wij bijvoorbeeld aan het strand en in de duinen en voor de beste beleving spelen wij bij de bunkers van de voormalige ‘Atlantic Wall’. Wij verzorgen graag jouw programma op maat!

VRIJGEZELLENFEEST

Uitdaging en avontuur zijn twee kernwoorden die deze activiteit kenmerken. Buiten lasergamen is dan ook een zeer geschikte invulling voor ieder actief vrijgezellenfeest! In teams spelen jullie diverse scenario’s en uiteraard hebben we een speciaal programma voor de vrijgezel.

ARRANGEMENTEN

Dit spectaculaire onderdeel organiseren wij graag voor jou in combinatie met andere activiteiten en horecadiensten. Onze aanrader is blokarten, powerkiten en lasergamen in een drie uur durend programma. Heb je liever een dagvullend programma, of wil je deze activiteit met andere workshops aanvullen? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

LASERGAMEN LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Lasergame by night Eventmaker

LASERGAME BY NIGHT

Altijd al eens in het donker willen lasergamen? Het kan! Ook op jouw locatie of sportvereniging.

€ op aanvraag      v.a. 15 pers.

Lasergame by night
Blokarten

BLOKARTEN

Strandzeilen is een geweldige belevenis voor iedereen die van snelheid en de buitenlucht houdt.

v.a. €20,- p.p.      1 – 250 pers.

Blokarten
Archery Combat Eventmaker

ARCHERY COMBAT

Schiet jij altijd in de roos? Laat het zien in onze arena en ga de strijd aan tegen jouw vrienden of collega’s!

v.a. €25,- p.p.      15 – 250 pers.

Archery combat
Workshop boogschieten bij Eventmaker

BOOGSCHIETEN

Kun jij het beste schieten en ben jij de nieuwe Robin Hood? Deze workshop is een schot in de roos!

v.a. €20,- p.p.      20 – 250 pers.

Boogschieten

OFFERTE AANVRAGEN

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience