BLOKARTEN ALS BEDRIJFSUITJE

Groepsfoto bedrijfsuitje blokarten IJmuiden

Blokarten is een onderdeel dat je zeker kunt overwegen te plaatsen in een actief programma voor jullie bedrijfsuitje. Samen met vrienden, collega’s en klanten kun je uitwaaien op het stand en met elkaar een heerlijke tijd beleven gedurende het blokarten.

Blokarten is onderdeel waarmee je jouw bedrijfsevenement een extra dimensie mee kunt geven. Een activiteit die beleving toevoegd en tevens sociale contacten kan bevorderen. Je leert gezamelijk het rijden/zeilen aan, kunt elkaar tips geven en het tegen elkaar opnemen in races.

Binnen een tijd van 10 minuten heeft iedereen het rijden onder de knie! Deze lage instapdrempel maakt het spectaculaire rijden interessant en toegankelijk! Na een paar minuten oefenen kan iedereen Genieten van het rijden! Iets wat centraal staat binnen een evenement.

Offerte aanvragen

COMPETITIE
Afhankelijk van de wind is het mogelijk verschillende parcours uit te zetten en eventueel een race in te bouwen om daadwerkelijk te testen wie er nou het best kan omgaan met de elementen lucht, aarde en eventueel water.

ARRANGEMENTEN 
Blokarten kan goed gecombineerd worden met andere activiteiten zoals Powerkiten, Branding Raften/ Kajakken, Golfsurfen, Boogschieten of verschillende spelvormen om een dagvullend programma samen te stellen.

HORECA
Naast de activiteiten is het ook mogelijk horecagelegenheden en vervoer naar en van de locaties te laten regelen.
Zo kunt U volop genieten van een geheel verzorgd activiteitenprogramma, waarna u met uw vrienden en/of collega’s nog even gezellig kunt borrelen en/ of kunt genieten van een Heerlijk diner of een afsluitend feest!

BEDRIJFSUITJE BLOKARTEN & POWERKITEN
Blokarten wordt vaak aangeboden in combinatie met Powerkiten in een twee uur durend programma. Tijdens deze twee uur leert u hoe u om kunt gaan met de wind als voortstuwende kracht en krijgt u de beheersing over zowel zijlwagen als kite. Het powerkiten zou daarbij nog opgevolgd kunnen worden doorhet kitebuggyen.

BEDRIJFSUITJE BLOKARTEN & POWERBOAT VAREN
Laat de adrenaline maar stromen! Het combineren van twee activiteiten met een zeer hoge belevingswaarde zorgt voor een uitdagend programma voor iedereen. Rijden in een blokart met snelheden tot 60 km/h en daarna met nog meer kracht springen over de golven in een powerboat. Genieten op het strand bij de meest spectaculaire activiteiten. Neem uw collega’s en zakenrelaties mee voor een geweldige middag uitwaaien!

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience