A-MERK MATERIALEN

Eventmaker werkt alleen met materialen van A-merk kwaliteit om zo garant te staan voor veilig deelnemen aan onze activiteiten. 

Alle activiteiten en materialen zijn in eigen beheer. Dat zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van derden en hierdoor niet hoeven te wijzen naar anderen. We zitten direct met onze neus bovenop onze materialen die wekelijks worden nagekeken d.m.v. een veiligheidsprotocol om op voorhand onveilige situaties te voorkomen.

Verder betekent A-merk dat wij geen gebruik maken van replica-merken in de evenementenbranche maar zorgvuldig kiezen voor de juiste leveranciers van materialen voor onze activiteiten.

Een voorbeeld hiervan is dat wij voor een populaire activiteit als strandzeilen gebruik maken van het officiële merk BloKart. Een kart van dit merk is van lichtmetaal waardoor je bij de minste wind al wegrijdt. Bij een replica ben je bij voorbaat al in het nadeel, omdat deze modellen vaak zwaarder zijn. Verder zijn onze karren aan de voor- en zijkanten voorzien van Bigwheels wat zorgt voor optimaal rijcomfort, iets wat van groot belang is bij het bochtenwerk. Ook beschikken wij over 3 verschillende maten zeilen zodat wij bij minder wind (3bft) of veel wind (7bft) iedereen op een veilige manier kunnen laten deelnemen aan deze activiteit.

Officieel blokart dealer: www.bbizz.nl

Logo BBIZZ
Passion for exeprience