SLECHT WEER BESTAAT NIET, ALLEEN SLECHTE KLEDING

Zijn jullie opzoek naar een leuk buitenuitje, maar twijfel je om te boeken door de vele weertypes in Nederland? 

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een buitenprogramma hinder ondervindt door bepaalde weersomstandigheden, te veel wind, te weinig wind, tropische temperaturen, veel regenval, onweer..

Maar wees gerust, boek jouw ideale uitje, want wij van Eventmaker laten je niet met lege handen staan en bieden verschillende opties zoals kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of het verzorgen van een alternatief programma.

HOE GAAT DIT IN DE PRAKTIJK TOT ZIJN WERK?

Afhankelijk van jullie groepsgrootte, jullie wensen en het weertype bespreken wij de mogelijkheden die er voorhanden zijn. Wij houden namelijk iedere dag nauwlettend het weerbeeld in de gaten, zodra wij voorzien in de dagen voorafgaand aan jullie uitje dat het weer wel eens roet in het eten kan gooien voor het originele programma dan nemen wij direct telefonisch contact met jullie op en bespreken gezamenlijk de mogelijkheden.

Hierbij kun je denken aan een geheel ander buiten programma, een andere tijdsplanning of een binnenprogramma waardoor jouw team alsnog een topdag beleeft!

Ben je met een kleiner gezelschap (< 6 personen) dan kan het zo zijn dat wij geen alternatief programma voor handen hebben gezien de meeste buitenprogramma’s en onze  binnenprogramma’s voor kleinere groepen niet de (groeps)beleving meegeven waarvoor Eventmaker staat! Onze visie is om het een ieder naar zijn/haar zin te maken en niet om het koste wat kost door te laten gaan.

Uiteraard is het nooit zo dat wij je dan alsnog met legen handen laten staan want wij verwelkomen jullie dan uiteraard graag op een nieuw besproken datum of verzorgen persoonlijke waardebonnen zodat een ieder het programma alsnog persoonlijk kan ervaren. 

Aangezien wij het weertype ook niet in de hand hebben maar voor jouw uitje wel organisatiekosten maken is het geheel annuleren van het uitje enkel mogelijk tegen 35% annuleringskosten. Hiermee dekken wij zaken als personeelskosten. Wij voorzien je van een creditfactuur min de annuleringskosten en storten het bedrag terug op jouw rekening.

Groep blokarten storm IJmuiden
Blokarten met storm IJmuiden aan Zee
Blokarten met harde wind
Instructeur helpt bij Blokarten
Passion for exeprience