OUD HOLLANDSE SPELLEN

Sjoelen - oud-Hollandse spellen
Wie kent ze nog? Al jaren lang worden er Oud Hollandse Spellen gespeeld denkend aan sjoelen, een slingerbak en andere behendigheidsspelletjes. Ga nu terug in de tijd en daag je vrienden en collega’s uit in competitieverband op uniek vernieuwde Oud Hollandse spelvarianten. Fun gegarandeerd! Oud Hollandse spelletjes zijn ook goed te combineren tijdens een walking diner, of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Het is mogelijk om deze activiteit bij één van onze horecapartners te doen, maar dit kan ook prima op jullie (eigen) locatie.
Offerte aanvragen
Wie kent ze nog? Al jarenlang worden er Oud Hollandse Spellen gespeeld denkend aan sjoelen, een slingerbak en andere behendigheid spelletjes. Ga nu terug in de tijd en daag je vrienden en collega’s uit in competitieverband op uniek vernieuwde Oud Hollandse spelvarianten. Fun gegarandeerd! 

Oud Hollandse spelletjes zijn ook goed te combineren tijdens een walking diner, of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Het is mogelijk om deze activiteit bij één van onze horecapartners te doen, maar dit kan ook prima op jullie (eigen) locatie.

Offerte aanvragen

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OUD HOLLANDSE SPELLEN LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Lasergamen op locatie brandweer Eventmaker

LASERGAMEN OP LOCATIE

Willen jullie lasergamen op een bijzondere locatie? Dat kan zowel overdag als ‘s avonds!

Lasergamen op locatie
Arcade verhuur Eventmaker

TOTAL GAME EXPERIENCE

Tover jouw evenementenlocatie, bedrijfspand, sporthal of andere locatie om tot echte retro arcade hal.

Game experience
Archery Combat Eventmaker

ARCHERY COMBAT

Schiet jij altijd in de roos? Laat het zien in onze arena en ga de strijd aan tegen jouw vrienden of collega’s!

Archery combat
Escape Game Eventmaker

ESCAPE GAME

Openen jullie de koffer op tijd om alle informatie vinden en tot de oplossing te komen?

Escape game

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience