ESCAPE GAME “DEADLINE”

Wil je een escaperoom spel op je eigen locatie? Logisch! Zo’n interactief spel dat volledig gericht is op samenwerken, puzzelen en competitie met andere teams is een geweldige invulling voor groepsuitjes en teambuilding programma’s!

Onze Escape game is mobiel en op alle locaties mogelijk. Meer dan een tafel aan ruimte is per team niet nodig en toch zit alles erin. Puzzelen, samen werken, augmented reality en een gave verhaallijn! Lukt het jullie om als eerste alle codes te kraken de overwinning te pakken?

Offerte aanvragen

VERHAAL

Toni Haris, hoofd ICT, van een multinational is ontslagen. De reden: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie door aan concurrenten en partners. 

Hij is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor veel IT oplossingen binnen het bedrijf. Echter zag het bedrijf geen andere keuze dan ontslag op staande voet! Toni is het totaal oneens met deze beslissing en eist een grote som geld, anders zal hij de computerserver decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken en is al begonnen met het downloaden van de vertrouwelijke documenten. 

Het is nog niet te laat, weten jullie het downloaden binnen de tijd stop te zetten?

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

ESCAPE GAME LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Lasergamen op locatie Brandweer Eventmaker

LASERGAMEN OP LOCATIE

Zoek jij een unieke kans om je bedrijf eens van een andere kant te laten zien? Dat kan!

Lasergamen op locatie
Arcade verhuur kasten Eventmaker

TOTAL GAME EXPERIENCE

Tover jouw evenementenlocatie, bedrijfspand, sporthal of andere locatie om tot echte retro arcade hal.

Total game experience
Archery Tag op locatie hotel Eventmaker

ARCHERY COMBAT

Schiet jij altijd in de roos? Laat het zien in onze arena en ga de strijd aan tegen jouw vrienden of collega’s!

Archery combat
Pubquiz Eventmaker

PUBQUIZ

Een leuke pubquiz voor jullie teambuilding en/of bedrijfsfeest. Zit jij in het winnende team?

Pubquiz op locatie

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience