LASERGAME EXPERIENCE

Één van onze populairste activiteiten is een ware Real Life Lasergame Experience. Ons team tovert jouw locatie om tot een uitdagend lasergame arena waarin Teambuilding en Fun Building zij aan zij gaan. Lasergamen op locatie is een unieke mogelijkheid om jouw bedrijf of vereniging eens van een andere kant te laten belichten. Iedere locatie heeft verschillende mogelijkheden, hierdoor maken wij onze spelscenario geheel op maat op jouw locatie gericht en komen wij graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en de details van jouw evenement te bespreken.
Offerte aanvragen
Één van onze populairste activiteiten is een ware Real Life Lasergame Experience. Ons team tovert jouw locatie om tot een uitdagend lasergame arena waarin Teambuilding en Fun Building zij aan zij gaan. Lasergamen op locatie is een unieke mogelijkheid om jouw bedrijf of vereniging eens van een andere kant te laten belichten. Iedere locatie heeft verschillende mogelijkheden, hierdoor maken wij onze spelscenario geheel op maat op jouw locatie gericht en komen wij graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en de details van jouw evenement te bespreken.

Offerte aanvragen

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

INRICHTING EN GROOTTE VAN DE LASERGAME LOCATIE

Voor lasergamen op locatie is het belangrijk dat er voldoende ruimte en bewegingsmogelijkheden beschikbaar zijn om de deelnemers van een veilige en belevingsvolle experience te voorzien. Afhankelijk van de beschikbare ruimte (speelveld) komen wij tot een x aantal lasergame sets dat per lasergame ronden kan worden ingezet. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan zo de tijdsduur van het evenement worden bepaald. Dit werkt uiteraard ook andersom, afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijdsduur kan de grootte van het speelveld worden bepaald.

Deze ingrediënten zijn noodzakelijk om het lasergamen bij jouw op locatie op een veilige en professionele manier ten uitvoer te brengen. Nu vraag jij je wellicht af of jouw locatie geschikt is voor het lasergamen, hiervoor komen wij graag met jouw in contact.

DE LASERGAME UITRUSTING

Eventmaker is de grondlegger van het lasergamen op locatie in Nederland. Onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen op locatie en op het gebied van computergames zorgde ervoor dat wij in samenwerking met onze leverancier de juiste balans hebben weten te creëren tussen een lasergame systeem dat geheel draadloos en speciaal voor buiten en binnen is ontwikkeld.

De lasergame uitrusting is geheel aangepast aan het spelscenario van jouw locatie en geeft de deelnemers tijdens het spel een veilige omgeving en direct feedback wanneer hij/zij geraakt wordt of wanneer de deelnemer iemand raakt.

VIDEOWALL

In de instructieruimten/wachtruimten plaatsen wij een Videowall waardoor iedereen betrokken blijft bij het evenement en kan zien hoe andere deelnemers zich voortbewegen door het speelveld, hilariteit verzekerd! Verder kunnen de individuele scores van de deelnemers worden getoond.

MOBIEL SPEELVELD

Wanneer de locatie “extra” schuilmogelijkheden nodig heeft of geheel moet worden ingericht dan is dit geen probleem en maken wij gebruik van ons mobielspeelveld dat volledig zelfstandig kan functioneren bij de inrichting van bijvoorbeeld een sportveld.

Mobiel speelveld sporthal
Lasergamen op locatie

LASERGAMEN LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Archery Combat Eventmaker

ARCHERY COMBAT

Schiet jij altijd in de roos? Laat het zien in onze arena en ga de strijd aan tegen jouw vrienden of collega’s!

v.a. €25,- p.p.      15 – 250 pers.

Archery combat
Arcade verhuur Eventmaker

TOTAL GAME EXPERIENCE

Tover jouw evenementenlocatie, bedrijfspand of andere locatie om tot echte retro arcade hal.

€ geheel op maat

Total game experience
Escape Game Eventmaker

ESCAPE GAME

Openen jullie de koffer op tijd om alle informatie vinden en tot de oplossing te komen?

€ op aanvraag      15 – 100 pers.

Escape game
Pubquiz Eventmaker

PUBQUIZ

Een spelprogramma waarin teams opdrachten uitvoeren en moeten samenwerken.

v.a. €500,-     25 – 120 pers.

Pubquiz

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience