ESCAPE GAME “THE DEADLINE”

Een escape game is een echte teambuilder! Wij bieden met ‘Deadline’ een escape game op locatie waarbij je samen met jouw team een koffer overhandigt krijgt. Kunnen jullie de koffer binnen de tijd openen dan vinden jullie alle informatie om tot de oplossing te komen. 
Offerte aanvragen
Een escape game is een echte teambuilder! Wij bieden met ‘Deadline’ een escape game op locatie waarbij je samen met jouw team een koffer overhandigt krijgt. Kunnen jullie de koffer binnen de tijd openen dan vinden jullie alle informatie om tot de oplossing te komen. 
Offerte aanvragen

VERHAAL

Toni Haris, hoofd ICT, van een multinational is ontslagen. De reden: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie door aan concurrenten en partners. 

Hij is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor veel IT oplossingen binnen het bedrijf. Echter zag het bedrijf geen andere keuze dan ontslag op staande voet! Toni is het totaal oneens met deze beslissing en eist een grote som geld, anders zal hij de computerserver decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken en is al begonnen met het downloaden van de vertrouwelijke documenten. 

Het is nog niet te laat, weten jullie het downloaden binnen de tijd stop te zetten?

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

ESCAPE GAME LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Samenwerken met teambuildingsactiviteit

SAMEN NAAR DE TOP

Een weer goed geoliede machine van jouw team maken? Dit is dé activiteit, ga samen naar de TOP!

v.a. €29,95,- p.p.      15 – 250 pers.

Samen naar de top
Outdoor Lasergamen Eventmaker

OUTDOOR LASERGAME

In de duinen, op het strand, bij de Atlantic Wall of op jouw locatie, we kunnen altijd spelen!

v.a. €25,- p.p.      5 – 250 pers.

Outdoor lasergamen
Pubquiz Eventmaker

PUBQUIZ

Een leuke pubquiz voor jullie teambuilding en/of bedrijfsfeest. Zit jij in het winnende team?

v.a. €20,- p.p.      10 – 250 pers.

Pubquiz
Blokarten

BLOKARTEN

Strandzeilen is een geweldige belevenis voor iedereen die van snelheid en de buitenlucht houdt.

v.a. €20,- p.p.      1 – 250 pers.

Blokarten

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience