Blokarten in IJmuiden

Blokarten IJmuiden

v.a.

€ 25,-

p.p.
IJmuiden

Blokarten in IJmuiden betekent blokarten met de meest ideale omstandigheden en op een prima locatie wanneer u kijkt naar ligging, bereikbaarheid en faciliteiten.

Blokarten in IJmuiden

Op het zeer brede en harde strand van IJmuiden is blokarten een fantastische beleving. U heeft alle ruimte om van de sport te genieten en u kunt dus rijden op uw eigen tempo.

Blokarten is in IJmuiden goed te combineren met andere spectaculaire activiteiten zoals powerkiten, outdoor lasergame en niet te vergeten speedboot varen vanuit de nabijgelegen jachthaven achter de duinrand.

Voordelen van blokarten in IJmuiden

Blokarten in IJmuiden biedt u vele voordelen ten opzichte van andere locaties.

Zo is het strand zeer breed, waardoor u met alle windrichtingen goed kunt rijden.

Daarbij is door de gemeente een zonering ingesteld waardoor u op de evenementenzones het gehele jaar kunt strandzeilen.

Op de evenementenzones kunnen wij voor u tevens powerkiten, flyboarden of kitebuggyen verzorgen.

De nabijgelegen bunkerlinie en de jachthaven bieden volop mogelijkheden om blokarten te combineren met outdoor lasergame en speedboot varen op de Noordzee.

Faciliteiten in IJmuiden

IJmuiden is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam Centraal kunt u tevens een deel van de reis afleggen met de draagvleugelboot tot aan Velsen Zuid.

De parkeerplaats voor ruim 1000 auto’s biedt een goede parkeergelegenheid gedrurende het gehele jaar. Zelf op zomerse zaterdagen of zondagen perkeerd u direct achter de strandopgang.

De strandpaviljoens zijn op het strand van IJmuiden het gehele jaar geopend. Daarnaast bevinden zich ook in de jachthaven diverse horecagelegenheden.

Aan de parkeerplaats vindt u hotel Holiday Inn Marina Seaport, waar u meerdere nachten kunt verblijven en gebruik kunt maken van zakelijke arrangementen met bijvoorbeeld een vergader- of presentatieruimte.

Al deze faciliteiten zorgen ervoor dat in IJmuiden bijna alles mogelijk is als het gaat om sportieve en spectaculaire evenementen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.