Lasergame by night

lasergame by night

Outdoor lasergame by night ofwel buiten lasergame in het donker is de unieke beleving bij Eventmaker

Lasergame by night is een topbeleving die u exclusief bij Eventmaker kunt ervaren. Onze lasergame wapens en het speelveld zijn geheel ingericht op het spelen in het donker. Speciale verlichting en de bijzondere buitenlocaties zorgen voor een sfeer die de spanning van het spel ultiem naar voren laat komen. De spannende scenario’s, tactieken, schuilmogelijkheden en stealth mode die u in duistere omstandigheden optimaal kunt benutten maken het spel tot een geweldige uitdaging. Gezien de spelvormen meer tijd nodig hebben is lasergame by Night een programma van minimaal 2 uur speeltijd.

Lasergame by Night locaties

Lasergame by night kunnen wij voor u verzorgen bij de oude ruines van de Atlantic Wall of in een bosrijke omgeving. Onze lasergame installatie is mobiel en inzetbaar op alle mogelijke locaties.

Beschikt u dus zelf over een terrein of bijzonder pand waar wij het lasergame voor u ten uitvoer kunnen brengen dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Lasergame in het donker

De lasergame scenario’s laten wij starten in de schemering zodat tijdens de oefenrondes men tevens het speelveld kan leren kennen. Het speelveld markeren wij met vlaggen en licht zodat iedereen ten alle tijden de weg naar de homebase kan vinden. Daarnaast wordt een aantal regels toegevoegd die de veiligheid van het spel optimaliseren. Gezien de tijden van zonsondergang per dag verschillen raden wij u aan contact met ons op te nemen zodat wij u de mogelijkheden op de gewenste datum kunnen aangeven.

Lasergame by Night arrangementen

Lasergame by Night is op onze locatie in IJmuiden aan Zee te combineren met talloze andere uitdagende activiteiten en horeca.

Bekende activiteiten die in een arrangent kunnen worden geplaatst zijn blokarten, powerkiten, speedboot varen, GPS Quest en boogschieten.