Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje op het strand of een andere uitzonderlijke locatie met spectaculaire en intrigerende activiteiten? Eventmaker is uw partner!

Heerlijk een dagje uitwaaien aan het strand met uw collega’s!  Leer uw collega’s kennen op een andere manier en leg de basis voor een meer gestroomlijnde samenwerking.
Al jaren verzorgt Eventmaker actieve en bijzondere bedrijfsuitjes op en aan het strand en op diverse locaties land inwaarts. Zelfs het uitvoeren van een actief programma op uw eigen kantoor is voor ons niet vreemd.
Uiteraard verzorgen wij voor u graag de communicatie met andere partijen voor horeca, vervoer en feestavonden. Bekijk ook onze activiteiten en arrangementen

Spectaculair bedrijfsuitje strand

Lekker actief uitwaaien en genieten op een bijzondere en sfeervolle locatie! Kom met uw collega’s naar het strand en beleef een spectaculair bedrijfsuitje met activiteiten zoals blokarten, powerkiten, outdoor lasergame, powerboat varen en nog veel meer!

Bedrijfsuitje strand teambuilding

Een geslaagd bedrijfsuitje versterkt de onderlinge band  tussen u en uw collega’s met als einddoel een gezonde sfeer op de werkvloer en een positieve invloed op de onderlinge samenwerking van uw personeel.
Afhankelijk van het doel dat u stelt zetten wij diverse methodieken en activiteiten in om de gewenste mate van teambuilding te creëren. Voorbeelden van activiteiten waar het teambuilding element goed tot zijn recht kan komen zijn outdoor lasergame, een GPS quest, team olympics, trust fall en mind games.

Bedrijfsuitje strand vergaderen

Actief vergaderen aan het strand is een prachtige wijze om nieuwe creativiteit te ontdekken. Natuurlijk staan alle voorzieningen voor u klaar zoals beamer, projectiescherm, geluid en aanvullende horeca.
Na afloop of voorafgaand aan uw vergadering of presentatie nemen wij uw gezelschap mee naar het strand voor een actieve sessie of teamgericht programma met activtiteiten zoals blokarten, powerkiten, outdoor lasergame, speedboot varen of divers spelprogramma’s.

Bedrijfsuitje op locatie

Geen tijd of behoefte om uw werkplek achter te laten? Wij komen graag bij u langs voor een bedrijfsuitje op locatie. Mogelijke activiteiten die wij bij u kunnen uitvoeren zijn outdoor of indoor lasergame, GPS-quest, teambuilding opdrachten, boogschieten,  bootcamp, segway rijden, bedrijfsyoga en meer!

Complete spelprogramma’s

Expeditie Robinson, Wie is de mol of een uitgebreide beach challenge. Complete spelprogramma’s waaraan iedereen met veel plezier op kan terugkijken. In combinatie met diverse horecadiensten maken wij uw dag compleet. Mogelijke locaties zijn IJmuiden aan Zee, Wijk aan Zee, Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Kijkduin of een eigen locatie in overleg.