BEDRIJFSUITJE VOOR ING 

Als wij een aanvraag krijgen en hebben beantwoord maken we een geheel vrijblijvende afspraak met het bedrijf. Dit zodat we een idee hebben van het kantoorpand, de locatie, en het gebied erom heen. Zo’n locatiebezoek duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, en we bespreken de wensen en ideeën betreft het bedrijfsuitje op locatie.

Als we genoeg informatie hebben, en hebben besproken met het bedrijf, maken we lasergame scenario. Dit script is helemaal op maat, want elk kantoor is uniek! Het is een compleet stuk waarbij we ook rekening houden met hoeveel deelnemers tegelijkertijd kunnen meedoen, uit hoeveel rondes een game bestaat, en welke competitieverbanden er plaats zullen vinden.

Door het op deze manier te doen creëren we de beste beleving voor jullie real life lasergame experience! Alle informatie wordt teruggekoppeld door middel van een e-mail en een offerte op maat.

Lasergamen op locatie in thema - ING bedrijfsuitje

ZO ZAG DEZE DAG ERUIT

Eventmaker vindt het ontzettend belangrijk dat jullie uitje vlekkeloos verloopt. Daarom doen we ook alles om hier voor te zorgen! Dankzij ons locatiebezoek van tevoren komt niemand meer voor verrassingen te staan. Daarbij werken wij met alleen het allerbeste materiaal op de markt, en met de beste eventcoaches.

Voorbeeld dagprogramma; groep van ongeveer 250 deelnemers

13:00 Onze Eventmaker crew komt aan op locatie en meldt zich bij de receptie. Iedere instructeur krijgt een badge en samen met de contactpersoon betreden zij het kantoorgebouw.

13:30 Alle materialen zijn binnen en het team wordt gebriefd door de manager van Eventmaker. Samen lopen ze een rondje om het desbtreffende speelveld.

14:00 Onze crew bouwt op. Ze leggen de laserguns klaar, markeren gevaarlijke punten en zorgen ervoor dat de instructieruimte(s) zijn voorzien van de veiligheid/gedragregels.

15:00 De Eventmaker crew is op hun post aanwezig, hierbij kun je denken aan een tweedeling van de instructeurs. De coaches die in de instructieruimtes aanwezig zijn en de instructeurs die in speelveld staan. In het werkveld staan altijd minimaal 3 instructeurs om de organisatie goed te laten verlopen en de veiligheid te waarborgen. 

15:30 Start eerste instructieronde; team 1 en team 2

16:00 Start 1e lasergame ronde;

16:00 Start 2e instructieronde; team 3 en team 4

16:30 Start 2e lasergame ronde;

16:30 Start 3e instructieronde; team 5 en team 6

17:00 Start 3e lasergame ronde;

17:00 Start 4e instructieronde; team 7 en team 8

17:30 Start 4e lasergame ronde;

Etcetera.

Bedrijfsuitje ING
Lasergamen op locatie thema superhelden

Aanvulling voor wachtende deelnemers
De deelnemers die niet worden voorzien van een lasergame instructie, of degene die klaar zijn met het lasergamen kunnen zich in de ruimte aangesloten bij de kantine vermaken met verschillende retro arcade games. Denk aan airhockey tafels, games als Pacman, Donky Kong, tafeltennistafels, voetbaltafels of grote tv schermen met Wii-U’s voor Mario Kart.

Aan het einde van het evenement heeft Eventmaker nog circa anderhalf uur de tijd nodig om het gehele evenement af te bouwen en draagt er zorg voor dat het kantoor de volgende ochtend weer volledig gebruikt kan worden. Met de garantie dat er nog weken zal worden nagepraat over wat er op de werkvloer heeft plaatstgevonden! 

REFERENTIES

Quote van ING

Dennis

OFFERTE AANVRAGEN

Wat leuk dat je voor Eventmaker kiest. Vraag hier vrijblijvend je offerte aan! Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op.

Strandactiviteiten

Activiteiten op locatie

Verhuur

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience