RIB varen in IJmuiden

Vrijgezellenfeest RIB varen

Organiseer een spectaculair vrijgezellenfeest RIB varen en kom met uw vrienden / vriendinnen aan boord van onze RIB powerboat!

RIB varen is één van de meest uitdagende activiteiten die aan de kust wordt georganiseerd! Laat de vrijgezel keihard genieten en scheer over de golven van de Noordzee met snelheden tot 90 km/u. Houdt u goed vast want reeds bij een kleine golfslag komt de boot los uit het water en krijgt u dat heerlijke onderbuik gevoel alsof u in de achtbaan zit!

Om een dagvullend programma te ontwikkelen kunt u het speedboot varen combineren met bijvoorbeeld blokarten of een workshop powerkiten en/of kitebuggyen op het strand of outdoor lasergamen in de duinen.

Tevens is het mogelijk diverse spellen of een gps-tocht te koppelen aan het RIB varen.Voor een programma op maat kunt u direct contact met ons opnemen per e-mail of telefoon!

Het vrijgezellenfeest RIB varen is mogelijk in IJmuiden aan Zee. Hier stapt u eenvoudig op in de jachthaven. De haven ligt direct achter de strandopgang en zo is het combineren van deze spectaculaire activiteit met andere activiteiten en horeca zeer goed mogelijk.