Workshop Vliegeren

vliegeren

v.a.

€ 25,00

p.p.
1 uur IJmuiden

Ervaar de kracht van de wind tijdens een workshop vliegeren! Meegenomen worden door krachtige tweelijns powerkites is een fantastische belevenis!

Vliegeren ofwel powerkiten met grote krachtige vliegers is een spectaculaire activiteit voor jong en oud en is zowel indvidueel als in groepsverband aan te leren.

U leert door de inzet van onze ervaren instructeurs de krachtige kites in bedwang te houden en te besturen. Afhankelijk van de kracht van de wind zullen wij de grootte van de powerkites aanpassen om een optimale windbeleving te realiseren.

Bestuur samen of alleen de grote kites en gebruik de kracht van de wind om uzelf voort te bewegen over het strand.Na een workshop vliegeren kunt u verder naar sporten zoals kitebuggyen, kitesurfen en mountainboarden.

Op uw evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunnen wij powerkiten combineren met bijvoorbeeld blokarten of powerboat varen en diverse horecadiensten. Neem contact met ons op en geef uw wensen door zodat wij voor u een programma op maat kunnen maken!

Vliegerworkshops kunnen aangeboden worden op de locaties IJmuiden, Wijk aan Zee en Zandvoort. In combinatie met blokarten is het mogelijk te vliegeren in IJmuiden.

Bij vliegeren krijgt u geen trapeze (tuigje) om.