powerkiten en outdoor lasergamen

De combinatie tussen vliegeren en outdoor lasergame staat gerant voor een uitdagend evenement met hoge belevingswaarden! Zeker voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes is dit een programma dat veel plezier, uitdaging en motivatie tot samenwerking biedt!

Uiteraard spelen we meerdere rondes en scenario’s om de beleving compleet te maken. Het gaat hierbij zowel om spelen in teamverband als indivivdueel. Bent u de sniper, een soldaat of juist de vip die beschermt moet worden?

Vanzelfsprekend kunnen wij dit programma voor u uitbreiden met horecadiensten en eventueel meer activiteiten om een dagvullend programma te verzorgen. Wat denkt u bijvoorbeeld van vliegeren, outdoor lasergame en speedboot varen na afloop van een vergaderarrangement en met als afsluiting een heerlijk diner of barbecue bij een van de horecagelegenheden aan zee.

meer…

Outdoor lasergame kunnen wij voor u verzorgen op elke locatie! Op het strand, in de duinen, het bos, bij u op kantoor of bijvoorbeeld in een oude fabrieksloods.

Standaard spelen we het outdoor lasergame gedurende 1,5 uur waarmee wij combinaties kunnen wij maken met andere uitdagende activiteiten zoals vliegeren, blokarten, speedboot varen of kitebuggyen.