DAGPROGRAMERING

Het team van Eventmaker zet zich in om jouw personeelsuitje van top tot teen te organiseren. Afhankelijk van uw insteek en voorkeuren kunnen wij een programma samenstellen met meerdere (actieve) tijdsblokken die worden afgewisseld met horecadiensten of bijvoorbeeld een vergader programma.

Om de deelnemers goed te kunnen voorzien van de nodige rust/ plaspauzes en het stillen van de honger en dorst raden wij aan om actieve programma blokken niet langer te maken dan 2,5 á 3 uur.

Voorbeeld personeelsuitje

Een goed programma zou kunnen bestaan uit twee actieve blokken. Eén in de ochtend en een in de middag. Aansluitend aan de activiteiten verzorgen wij voor u een ontvangst, lunch en diner en/of vergader ruimte bij een sfeervol paviljoen.

10:00 Aankomst & ontvangst
11:00 Actief programma deel 1;
13:30 Lunch Buffet;
15:00 Actief programma deel 2;
17:15 Borrelen;
18:00 Barbecue buffet;

Activiteiten

Een dagvullend programma kunnen wij vormgeven met vrijwel alle activiteiten die Eventmaker te bieden heeft.
Van zeer uitdagend en spectaculair tot sportief, creatief en artistiek. Houd hierbij rekening met de diversiteit van de groep. Zoveel mensen zoveel wensen. Wanneer een groep zeer divers is raden wij een keuzeprogramma aan.

Verder is het zeer aan te raden een activiteit te ondernemen waaraan iedereen gelijktijdig deel kan nemen zoals een GPS Quest, Zandsculpturen of outdoor lasergamen.

BEDRIJFSUITJE

Lekker uitwaaien met uw gehele team! Een dagprogammering op maat dat iedereen kan en voor iedereen leuk is. Wij regelen het!

VRIJGEZELLENFEEST

Speel met de elementen, race over het strand of werk samen aan de oplossing van de puzzel. Voor een wisselend dagprogramma bent u bij Eventmaker aan het juiste adres.

ARRANGEMENTEN

Bijna al onze activiteiten kunnen gecombineerd worden! Denk aan powerkiten, flyboarden en speedboot varen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider