Blokarten RIB varen Outdoor Lasergamen

Blokarten RIB varen Lasergamen

Blokarten, RIB varen en outdoor lasergamen is misschien wel het meest bijzondere uitdagende uitje in Nederland. Drie bijzondere activiteiten die u niet alledaags tegenkomt.

Racen over het water en over het strand en het ontwikkelen van een hecht team tijdens diverse outdoor lasergame scenario’s in de duinen. Dit spectaculaire programma staat garant voor een heerlijk beleving, het gevoel van vrijheid en het spelen met de elementen.

In combinatie met een ontvangst, lunch, diner en/of feestavond maken we het evenement compleet en waant u zich voor een dag in een andere wereld waarbij ontspanning en inspanning zeer goed samen gaan!

Ondanks dat blokarten, RIB varen en outdoor lasergame heftige activiteiten zijn is elk onderdeel voor vrijwel iedereen toegankelijk, ook bij minder conditie of beperkingen. We kunnen het programma aanpassen op uw eigen niveau en hierdoor inspelen op de wensen van de groep en ook op die van het individu.

Dit zeer uitdagende programma is direct bij ons te reserveren, daar alle onderdelen in eigen beheer zijn. Onze mensen en materialen zorgen voor een TOP beleving, en heeft u vragen dan is uw contactpersoon ook direct op het strand. Wel zo fijn!