BLOKARTEN POWERKITEN OUTDOOR LASERGAMEN

Blokarten, powerkiten en outdoor lasergamen. Drie fantastische outdoor activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. Eventmaker verzorgt voor jou dit belevingsvolle uitje aan het strand van IJmuiden aan Zee.

Racen en skiën over het strand en spelen met de elementen staat centraal bij het blokarten en powerkiten. Taktisch spel en samenwerking is van belang tijdens het outdoor lasergame.

Competitie en teambuilding zijn elementen waar wij tijdens dit programma een nadruk op kunnen leggen, maar het hoofdthema ligt op samen genieten, uitwaaien en even uit jouw kader gaan!

Blokarten

Blokarten is rijden over het strand in een speciaal ontworpen strandzeilwagen van het A-merk blokart. Blokarten is een fantastische ervaring en teven eenvoudig aan te leren, waardoor deze activiteit voor vrijwel iedereen geschikt is. Wij kunnen je garanderen dat je binnen 10 minuten zelfstandig rijdt!

Powerkiten

Powerkiten ligt aan de basis van sporten zoals kitesurfen en flyboarden. Tijdens de workshop powerkiten leer je onder persoonlijke begeleiding van onze instructeurs zelfstandig de grote, krachtige kites te besturen. Ervaar de kracht van de wind en ski over het strand of waag een eerste sprong.

Outdoor lasergame

Outdoor lasergamen verzorgen wij in de meest realistische setting. In de beschutting van het duin neem je het in teams tegen elkaar op. De high end realistische wapens en de prachtige speelomgeving staan garant voor succes!

Horeca

Maak jouw uitje compleet met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en appelgebak, een lunchbuffet of een gezellige barbecue.

Na afloop van het actieve programma keren wij terug naar het paviljoen, waar je met je vrienden/collega’s heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de nodige hapjes en drankjes!

 

Reserveren of meer informatie

Neem contact met ons op per telefoon 06 18 48 49 85 of per e-mail info@eventmaker.nl of vraag direct een offerte aan via ons offerte formulier.

Wij bezoeken graag met je de diverse paviljoens en bespreken graag persoonlijk met jou de details en mogelijkheden.