BEACH YOGA

Beach yoga
Kom tot rust terwijl je geniet van het geluid en de geur van de zee en het gevoel van het zand op je blote voeten. Na deze workshop voel je je gegarandeerd fitter én energieker. Lekker zen! Onze Beach Yoga is toegankelijk voor iedereen – beginners, gevorderden en sportievelingen.Yoga is perfect om te combineren met een van onze andere activiteiten! Wat dacht je van Powerkiten of Flyboarden? De keuze is geheel aan jou.
Offerte aanvragen
Kom tot rust terwijl je geniet van het geluid en de geur van de zee en het gevoel van het zand op je blote voeten. Na deze workshop voel je je gegarandeerd fitter én energieker. Lekker zen! Onze Beach Yoga is toegankelijk voor iedereen – beginners, gevorderden en sportievelingen.

Yoga is perfect om te combineren met een van onze andere activiteiten! Wat dacht je van Powerkiten of Flyboarden? De keuze is geheel aan jou.

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

BEDRIJFSUITJE

Lekker ‘zen’ worden met het gehele team! Ontspanning met een onderdeel dat iedereen kan en voor iedereen relaxt is.

ARRANGEMENTEN

Beach Yoga kan met onze vele andere activiteiten gecombineerd worden! Denk aan powerkiten, flyboarden of speedboot varen.

BEACH YOGA LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

GPS challenge Eventmaker

GPS CHALLENGE

Een uitdaging voor jong en oud, waarbij samenwerking en teambelang voorop staan.

v.a. €20,- p.p.      10 – 250 pers.

GPS-challenge
Outdoor Lasergamen Eventmaker

OUTDOOR LASERGAME

In de duinen, op het strand, bij de Atlantic Wall of op jouw locatie, we kunnen altijd spelen!

v.a. €25,- p.p.      5 – 250 pers.

Outdoor lasergamen
Expeditie Robinson Eventmaker

EXPEDITIE ROBINSON

Speel het bekende tv-programma na met jouw team. Goed voor teambuilding!

v.a. €29,95,- p.p.      15 – 250 pers.

Expeditie robinson
Blokarten

BLOKARTEN

Strandzeilen is een geweldige belevenis voor iedereen die van snelheid en de buitenlucht houdt.

v.a. €20,- p.p.      1 – 250 pers.

Blokarten

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience