Zandvoort

Een sportief uitje in Zandvoort aan Zee? Voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsevenement verzorgen wij uitdagende programma’s in Zandvoort in samenwerking met strandpaviljoen Safariclub.

Bedrijfsuitje in Zandvoort

Samen met uw collega’s sportieve activiteiten ondernemen! Of het nu gaat om vrije beleving of teambuilding, Eventmaker verzorgt een compleet bedrijfsuitje in Zandvoort met activiteiten en horeca. Heeft u tevens wensen voor vergaderingen, presentaties, vervoer of feestavond? Wij helpen u graag verder.

Activiteiten in Zandvoort

Zandvoort is een gewilde kustplaats en dat zorgt ervoor dat alle faciliteiten voor een geslaagd evenement aanwezig zijn. Actieve programma’s die wij in Zandvoort verzorgen zijn powerkiten, een beach volleybal toernooi, wie is de kwal, Expeditie Robinson, Beach Challenge, GPS quest en meer losse activiteiten met betrekking tot teambuildingprogramma’s.

Safariclub

Safariclub is een strandpaviljoen dat met een grote binnen en buitenruimte het gehele zomerseizoen door evenementen host en exploiteerd. Samen met Safariclub verzorgen wij compleet aansluitende arrangementen met activiteiten en horeca.