Workshop boogschieten

v.a.

€ 25,00

p.p.
60 min. IJmuiden

Boogschieten in een complete workshop op elk uitdagend evenement.

Pijl en Boogschieten is een activiteit die u zeker niet elke dag zult beoefenen.

Na een korte kennismaking met het materiaal, de omgeving, veiligheid en de techniek van het boogschieten gaan we direct over tot het schieten van de eerste pijlen.

Door middel van handige aanwijzingen en tips van gekwalificeerde instructeurs zal de techniek snel verbeteren.

De instructeurs geven gerichte aanwijzingen met betrekking tot de schiethouding, het op spanning brengen van de pees en het doelgericht schieten.

Nadat de oefensessies zijn afgesloten zullen er onderling verschillende competities worden gehouden. De groep wordt in verschillende teams opgedeeld die het tegen elkaar opnemen. Het team dat het meest aantal punten weet te scoren is de winnaar!

Wanneer de teams een revanche ronden hebben gekregen zal er worden gekeken wie de Robin Hood of de Willem Tell van de groep is!

Vervolgens schiet iedere deelnemer een aantal pijlen en zet een eigen score neer. De deelnemer die de meeste punten weet te halen wordt bekroond tot de Robin Hood van de groep!

Echte bogen en echte pijlen wachten op uw scherpschuttersoog! Reserveer vandaag nog een workshop boogshieten en vraag naar de mogelijkheden voor de invulling van een compleet evenement.

Boogshieten op uw bedrijfsuitje

Pijl-en-boogschieten is een spectaculair onderdeel dat zorgt voor nodige sensatie tijdens uw bedrijfsevenement. Booschieten is daarnaast in te zetten in een teamgericht programma zoals een GPS Quest of Expeditie Robinson.

In een spectaculair arrangement combineren wij een workshop Archery met activiteiten zoals blokarten, outdoor lasergame of powerkiten.

Vrijgezellenfeest Boogschieten

Een workshop handboogschieten kunt u prima inpassen binnen een uitdagend vrijgezellenfeest. De workshop van ongeveer 1 uur kunnen wij natuurlijk een geheel eigen thema mee geven. Het boogschieten kunnen wij uiteraard voor jullie uitbreiden met andere spectaclaire onderdelen en een diner bij een van onze horeca partners.

Handboogschieten op locatie

Boogschieten kunnen wij voor u ten uitvoer brengen op elke denkbare locatie waar de veiligheid van deelnemers en omstanders kan worden gegarandeerd. Naast boogschieten zijn ook lasergame, GPS quests en teambuilding programma’s mogelijk op uw eigen locatie.