WIJK AAN ZEE

Een pittoresk dorp aan de rand van Beverwijk en Heemskerk in de luwte van de Staalfabriek Tata Steel. 

Wanneer je een actief uitje wilt, met aandacht voor beleving, wind- en watersporten en een prachtig uitzicht over het Noordzee kanaal laat je dan verleiden om naar een kustplaats als Wijk aan Zee te gaan. Wijk aan zee heeft qua strand hetzelfde te brengen als de populaire kustplaats Zandvoort en is zeker niet the place to be als het gaat om een activiteit als strandzeilen of blokarten!

Bekijk hier onze strandactiviteiten
Strand Wijk aan Zee
Blokarten wijk aan zee

Blokarten in Wijk aan Zee is mogelijk, echter zijn de omstandigheden niet ideaal en wanneer u de mogelijkheid heeft is het overwegen waard om als locatie IJmuiden aan Zee aan te doen zodat de beleving op het blokarten ongeëvenaard zal zijn!

Blokarten Wijk aan Zee
Parkeerproblemen Wijk aan Zee

Wijk aan Zee kampt met een groots parkeerprobleem op warme dagen aangezien de gratis parkeergelegenheden al in de vroege uurtjes door lokale strandbezoekers worden ingenomen. Je kunt dan alleen parkeren op de dorpswijde. 

Parkeerproblemen
Keuzeprogramma Eventmaker

Aanvullende activiteiten of een alternatief programma zijn mogelijk in Wijk aan Zee, echter in beperkte mate gezien de beperkte mogelijkheden van aparte ruimte(s) bij de strandpaviljoens en de breedte van het strand.

Meer informatie
Beach challenge zeskamp Eventmaker

Wil jij diverse activiteiten combineren of heb je specifieke wensen? Van familiedag en vrijgezellenfeest tot teamuitje, iedereen is welkom! Het team van Eventmaker denkt graag met je mee om een programma op maat samen te stellen!

Programma op maat

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience