Vrijgezellenfeest speedboot varen

vrijgezellenfeest speedboot varen

v.a.

€ 35,00

p.p.
IJmuiden aan Zee

Een vrijgezellenfeest speedboot varen voor de echte adrenaline kick en een heerlijk gevoel van vrijheid! Laat de vrijgezel keihard genieten en schiet met 90 km per uur over de golven!

Vrijgezellenfeest speedboot varen

Speedboot varen is één van de meest uitdagende activiteiten die aan de kust worden georganiseerd! Bij aankomst krijgt u een gedegen instructie en wordt u voorzien van een reddingsvest en overlevingspak. Vervolgens komt u aan boord en neemt iedereen een positie in op de boot. Zodra iedereen klaar is varen we uit en op open zee gaat de gashendel helemaal open!

Het varen op de RIB alleen is al een geweldige beleving, maar deze activiteit laat zich tevens zeer goed combineren met onderdelen zoals blokarten, een workshop powerkiten of outdoor lasergamen tot een groter ochtend of middag vullend programma.

Tevens is het mogelijk diverse spellen of een gps-tocht te koppelen aan een vrijgezellenfeest speedboot varen. Blijft u liever op het water dan kunnen we ook nog branding raften of kajakken inzetten.

Extra opties

Vanzelfsprekend maken we uw evenement compleet met diverse horeca zoals een ontvangst, lunch of diner. Wilt u tevens opgehaald en thuisgebracht worden met een bus dan is ook dat in een handomdraai geregeld.

Programma op maat

Voor een programma op maat kunt u direct contact met ons opnemen per e-mail of telefoon!

Speedboot varen is mogelijk in IJmuiden aan Zee