RIB varen in IJmuiden

VRIJGEZELLENFEEST RIB VAREN

Organiseer een spectaculair vrijgezellenfeest RIB varen en kom met je vrienden / vriendinnen aan boord van onze RIB powerboat!

RIB varen is één van de meest uitdagende activiteiten die aan de kust wordt georganiseerd! Laat de vrijgezel keihard genieten en scheer over de golven van de Noordzee met snelheden tot 90 km/u. Houdt je goed vast want reeds bij een kleine golfslag komt de boot los uit het water en krijg je dat heerlijke onderbuik gevoel alsof je in de achtbaan zit!

Om een dagvullend programma te ontwikkelen kun je het speedboot varen combineren met bijvoorbeeld blokarten of een workshop powerkiten en/of kitebuggyen op het strand of outdoor lasergamen in de duinen.

Tevens is het mogelijk diverse spellen of een gps-tocht te koppelen aan het RIB varen. Voor een programma op maat kun je direct contact met ons opnemen per e-mail of telefoon!

Het vrijgezellenfeest RIB varen is mogelijk in IJmuiden aan Zee. Hier stap je eenvoudig op in de jachthaven. De haven ligt direct achter de strandopgang en zo is het combineren van deze spectaculaire activiteit met andere activiteiten en horeca zeer goed mogelijk.