RIB VAREN VOOR PARTICULIEREN

RIB varen Eventmaker

Gezien wij de Rib in eigen beheer hebben kunnen wij dit al v.a. 4 personen verzorgen!

Een onvergetelijk en avontuurlijk uitje beleef je tijdens een RIB Experience. Na aankomst in de jachthaven wordt je voorzien van een veiligheidsinstructie en een reddingsvest waarna er koerst wordt gezet via het Noordzeekanaal richting open zee.Eenmaal op open zee varen we met hoge snelheid en met spectaculair bochtenwerk over de golven van de Noordzee, de ADRENALINE giert door je lichaam!

Rib varen is inclusief:

  • Ervaren schipper
  • Duidelijke veiligheidsinstructie
  • Zeiljas en zeilbroek om over je kleding aan te trekken (afhankelijk van de weersomstandigheden)
  • Veiligheidsmiddelen
  • Brandstof
Offerte aanvragen

RIB POWERBOAT & BLOKARTEN STAAT GARANT VOOR ACTIE!

RIB varen gecombineerd met blokarten is een heerlijk programma om lekker mee uit te waaien! We racen over zee en over het strand. Het powerboat varen voeren wij uit vanuit de jachthaven, waarna wij ons verplaatsen naar het strand voor het blokarten. Onze locatie op IJmuiden aan Zee beschikt over de breedste blokartlocatie van Nederland, waardoor we zowel op zee als op het land de beste beleving kunnen bieden.

BEDRIJFSUITJE

Een spectaculair bedrijfsuitje maakt u compleet met speedboot varen in een actief programma. In combinatie met andere activiteiten, horeca of vergader arrangement verzorgen wij voor jullie een exclusief bedrijfsuitje!

VRIJGEZELLENFEEST

Laat de vrijgezel keihard genieten tijdens een uitdagend vrijgezellenfeest RIB varen! Een populaire vrijgezellen combinatie is Powerboat varen en blokarten waarbij jullie kunnen racen over zee en over land

ARRANGEMENTEN

RIB varen i.c.m. onze vele andere activiteiten zoals blokarten, powerkiten, flyboarden, outdoor lasergame of complete beach challenge programma’s. Zowel particulier als zakelijk stellen wij uw evenement op maat samen. Vraag naar onze arrangementen met blokarten.

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience