PUBQUIZ

Pubquiz Eventmaker
Zijn jullie competitief ingesteld en denken jullie overal wel iets vanaf te weten? Of zoek jij juist de mensen om je heen die goed zijn op het gebied van algemene kennis en vindt je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden of collega’s? Dan is de pubquiz de ideale activiteit!In groepjes van 4 á 5 personen nemen jullie het tegen elkaar op, in een leuke ontspannen sfeer zorgen wij ervoor dat de vragen, geluidsfragmenten en videofragmenten voor hilariteit binnen de groep zorgen. Maar vergeet niet dat elke ronde punten oplevert waardoor de strijd tussen de teams zal losbarsten om de eretitel. Iedere deelnemer in het winnende team zal worden beloond met een persoonlijke gift!Uiteraard spelen wij als laatst nog een individuele ronde waarin je kunt laten zien dat jij de ware Quiz Master bent! De Pubquiz is mogelijk bij één van onze horecapartners of bij jullie op locatie.
Offerte aanvragen
Zijn jullie competitief ingesteld en denken jullie overal wel iets vanaf te weten? Of zoek jij juist de mensen om je heen die goed zijn op het gebied van algemene kennis en vindt je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden of collega’s? Dan is de pubquiz de ideale activiteit!In groepjes van 4 á 5 personen nemen jullie het tegen elkaar op, in een leuke ontspannen sfeer zorgen wij ervoor dat de vragen, geluidsfragmenten en videofragmenten voor hilariteit binnen de groep zorgen. Maar vergeet niet dat elke ronde punten oplevert waardoor de strijd tussen de teams zal losbarsten om de eretitel. 

Iedere deelnemer in het winnende team zal worden beloond met een persoonlijke gift! Uiteraard spelen wij als laatst nog een individuele ronde waarin je kunt laten zien dat jij de ware Quiz Master bent! De Pubquiz is mogelijk bij één van onze horecapartners of bij jullie op locatie.

Offerte aanvragen

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

PUBQUIZ LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Escape Game Eventmaker

ESCAPE GAME

Openen jullie de koffer op tijd om alle informatie vinden en tot de oplossing te komen?

€ op aanvraag      15 – 100 pers.

Escape game
Blokarten

BLOKARTEN

Strandzeilen is een geweldige belevenis voor iedereen die van snelheid en de buitenlucht houdt.

v.a. €20,- p.p.      1 – 250 pers.

Blokarten
Lasergame by night Eventmaker

LASERGAME BY NIGHT

Altijd al eens in het donker willen lasergamen? Het kan! Ook op jouw locatie of sportvereniging.

v.a. €800,-       30 – 500 pers.

Lasergame by night
Workshop boogschieten bij Eventmaker

BOOGSCHIETEN

Kun jij het beste schieten en ben jij de nieuwe Robin Hood? Deze workshop is een schot in de roos!

v.a. €20,- p.p.      20 – 250 pers.

Boogschieten

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience