PUBQUIZ

Pubquiz Eventmaker

Gezelligheid, plezier en ontspanning zijn kernwoorden van een Quiz. Organiseer je een leuk uitje voor een grote groep deelnemers en wil je net even die extra touch meegeven? Onze interactieve Pub Quiz is speciaal ontwikkeld om een geweldige sfeer en beleving te brengen. We hebben algemene en specifieke vragen gecombineerd met leuke interactieve opdrachten en daardoor ontstaat een dynamiek, veel gezelligheid en een heerlijke sfeer.

Onze pubquiz is vrijwel overal mogelijk! Heb je een eigen locatie of huur je een zaal, restaurant, strandpaviljoen of bijvoorbeeld een sportkantine af? We komen graag naar jullie toe!

Offerte aanvragen

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

PUBQUIZ LEUK? DAN VIND JE DIT VAST OOK GAAF!

Blokarten

BLOKARTEN

Strandzeilen is een geweldige belevenis voor iedereen die van snelheid en de buitenlucht houdt.

Blokarten
Lasergame by night Eventmaker

LASERGAME BY NIGHT

Altijd al eens in het donker willen lasergamen? Het kan! Ook op jouw locatie of sportvereniging.

Lasergame by night
Escape Game Eventmaker

ESCAPE GAME

Openen jullie de koffer op tijd om alle informatie vinden en tot de oplossing te komen?

Escape game
Workshop boogschieten bij Eventmaker

BOOGSCHIETEN

Kun jij het beste schieten en ben jij de nieuwe Robin Hood? Deze workshop is een schot in de roos!

Boogschieten

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience