POWERKITEN VOOR PARTICULIEREN

Powerkiten strand ijmuiden

Een workshop powerkiten bieden wij aan v.a. 4 personen.
Powerkiten is een activiteit met een hoge adrenaline gehalte en te boeken vanaf 4 personen. Dit heeft vooral te maken met de intensiteit van deze activiteit, tijdens een workshop van 60 minuten leer je namelijk omgaan met het besturen van een krachtige tweelijns-powerkite en zullen wij (als de wind dit toelaat) de grote van de vlieger met stapjes groter maken om zo te ervaren wat de kracht van de wind doet! De kracht moet zo nu en dan even van je schouders, armen, benen en core gehaald worden omdat powerkiten zeer intensief voor je lichaam is.

Je wisselt onderling met elkaar door en gaat steeds een stapje verder. Met een workshop powerkiten sta je aan de basis van het populaire kitesurfen en is in combinatie met strandzeilen/blokarten een wind-experience met fun & adrenaline die je niet snel zult vergeten! Je kunt het beste powerkiten op het grootste strand van Nederland, IJmuiden.

Offerte aanvragen

POWERKITEN VOOR KINDEREN

Kinderen zijn graag buiten en verkennen graag hun grenzen. Door middel van sport en spel kunnen ze nieuwe ervaringen op doen. Wij bieden workshops powerkiten aan voor kinderen vanaf 12 jaar. De kites passen we uiteraard aan op de windkracht en de leeftijd en lengte van de kinderen. We perken de kracht van de vliegers in waar dat nodig is.

De cursus voor kinderen wordt altijd begeleid door één van onze ervaren instructeurs en de kinderen zitten niet vast aan de vlieger.

Wil je samen met uw kind leren powerkiten? Dat kan! Omdat wij diverse kites beschikbaar hebben, kunnen wij een perfecte beleving creëren voor jou en jouw kinderen. Geef aan ons door met hoeveel u de workshop wil doen, en wij zorgen voor de rest.

BEDRIJFSUITJE

Jouw bedrijfsuitje powerkiten betekent lekker uitwaaien voor jouw gehele team! Racen in een kite is een onderdeel dat iedereen kan en voor iedereen leuk is. Vanzelfsprekend is powerkiten los te reserveren, maar wil je een compleet actief programma met powerkiten en andere activiteiten, horeca en feestavond dan staat Eventmaker voor je klaar!

VRIJGEZELLENFEEST

Speel met de elementen op het strand! Powerkiten is een leuk programma voor een actief vrijgezellenfeest. Een vrijgezellenfeest powerkiten kun je uitbreiden met bijvoorbeeld blokarten, outdoor lasergame of speedboot varen. Verras de vrijgezel en kom powerkiten te IJmuiden aan Zee!

ARRANGEMENTEN 

Na een workshop powerkiten kun je verder naar sporten zoals kitebuggyen, kitesurfen en mountainboarden. Op jouw evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunnen wij vliegeren combineren met bijvoorbeeld blokarten of powerboat varen en diverse horecadiensten. Neem contact met ons op en geef jouw wensen door zodat wij voor jou een programma op maat kunnen maken!

REFERENTIES

Top weekend gehad! echt een aanrader voor bedrijfsuitjes. En wij hebben gemerkt of je nou slecht weer heb of goed weer Eventmaker maakt jouw dag te gek! wij hadden er namelijk van te voren al geen zin in omdat het weer ruk was! Vooral omdat het de rest van de week stralend weer was geweest. Iedereen was chagrijnig. Maar door de goede service, enthousiaste begeleiders en warm onthaal kregen we er steeds meer zin in, kortom Eventmaker goed geregeld het was te gek!

Dennis

Wat was het superleuk! En wat hadden we geweldig weer natuurlijk vandaag! Dank voor de leuke middag, de goeie begeleiding. Super!!

Angelique

Door Eventmaker ons personeelsfeestje, lasergamen in een Albert Heijn filiaal, laten organiseren. Super goed geregeld! Je kan zelf ook meespelen en hoeft zelf maar weinig te doen, alles word voor je geregeld! Echt top!

Janine

OFFERTE AANVRAGEN

Pagina 1 van 2
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Passion for exeprience