lunch

Lunch

v.a.

€ 16,50

p.p.

Onze actieve programma’s zijn te combineren met een groot assortiment aan horecadiensten. Op deze wijze creëren wij voor elk thema een passend evenement gericht op uw wensen!

Het verzorgen van een lunch in combinatie met verschillende activteiten is voor veel bedrijven en particulieren de basis voor een belevenisvolle dag! Het mag niemand aan iets ontbreken.

Een lunch laten wij voor u verzorgen bij een van onze horecapartners aan de vaste locaties of wij leggen voor u nieuwe contacten en bezoeken samen de geschikte locatie voor uw evenement.

Het aanbieden van een lunch kan in vele verschillende vormen met luxe broodjes, salades, tapa’s, soepen, snacks of kindermenu’s. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij voor u de juiste partner voor uw evenement.

Een lunch is de perfecte gelegenheid om uw gasten welkom te heten op de locatie. Wij zullen een korte introductie geven waarbij uiteraard het sportieve middagprogramma naar voren zal komen.

Genieten en beleven zijn onze sterkste waarden die wij uw gasten willen laten ervaren. De combinatie tussen activiteiten en horecadiensten is hiervoor een perfecte uitgangssituatie!

Meer..

Wilt u de gehele dag genieten, dan verzorgen wij tevens voor u een diner, feestavond of lunch met een welkomstcocktail!