IJmuiden aan Zee

IJmuiden aan Zee

IJmuiden is het nieuwe Amsterdam aan Zee en beschikt over één van de grootste evenementenlocaties van Nederland.

De voordelen van IJmuiden aan Zee zijn enorm ten opzichten van andere kustplaatsen gezien wij voor onze activiteiten aan het strand niet afhankelijk zijn van het getijde. (hoog/laag water). Hierdoor kunnen wij een activiteit als blokarten op ieder moment van de dag voor jullie verzorgen.

   

Voor het lasergamen beschikken wij in IJmuiden aan Zee over meters hoge en brede duinen wat een spectaculair speelveld ten goede komt.

Tevens is het mogelijk om het lasergamen uit te voeren in een oude bunkerlinie dat op loopafstand is van al onze andere activiteiten. Deze indrukwekkende locatie zal de sfeer en beleving tijdens de verschillende spelscenario’s een unieke ervaring geven!

Verder beschikken wij in IJmuiden aan Zee nog over een jachthaven genaamd Marina Seaport waardoor wij op een uiterst professionele manier het RIB varen voor jullie kunnen verzorgen.

IJmuiden is een gewilde spot voor de surfscene en beschikt over ruime parkeergelegenheid, horecafaciliteiten en vergaderruimte. Evenementen met activiteiten als blokarten, powerkiten, kitebuggyen, outdoor lasergamen en powerboat varen  zijn zeer goed uitvoerbaar in deze regio.