Dagvullend programma

De hele dag compleet verzorgt met activiteiten en horeca.

Het team van Eventmaker zet zich in om uw personeelsuitje van top tot teen te organiseren. Afhankelijk van uw insteek en voorkeuren kunnen wij een programma samenstellen met meerdere actieve tijdsblokken die worden afgewisseld met horecadiensten of bijvoorbeeld een vergader programma.

Om het de deelnemers goed te kunnen voorzien van de nodige rust/ plaspauzes en het stillen van de honger en dorst raden wij aan actieve programma blokken niet langer te maken dan 2,5 á 3 uur.

Voorbeeld personeelsuitje

Een goed programma zou kunnen bestaan uit twee actieve blokken. Eén in de ochtend en een in de middag. Aansluitend aan de activiteiten verzorgen wij voor u een ontvangst, lunch en diner en/of vergader ruimte bij een sfeervol paviljoen.

10:00 Aankomst & ontvangst
11:00 Actief programma deel 1;
13:30 Lunch Buffet;
15:00 Actief programma deel 2;
17:15 Borrelen;
18:00 Barbecue buffet;

Activiteiten

Een dagvullend programma kunnen wij vormgeven met vrijwel alle activiteiten die Eventmaker te bieden heeft. Van zeer uitdagend en spectaculair tot sportief, creatief en artistiek.

Houd hierbij rekening met de diversiteit van de groep. Zoveel mensen zoveel wensen. Wanneer een groep zeer divers is raden wij een keuzeprogramma aan.

Verder is het zeer aan te raden een activiteit te ondernemen waaraan idereen gelijktijdig deel kan nemen zoals een GPS Quest, Zandsculpturen of outdoor lasergamen.