Blowkarten in IJmuiden

blowkarten

blowkarten in echte blowkarts te IJmuiden!

Blowkarten  wordt ookwel blokarting of strandzeilen genoemd en het is dé meest geweldige beleving aan het strand. Daarbij is het nog toegankelijk voor iedereen ook! Zowel in grote als kleine groepen of zelfs individueel verzorgen kunt u deelnemen aan een workshop blowkarten.

Rijden over het strand in de speciaal ontwikkelde zeilwagen van marktleider Blokart!

Racen in een blowkart is de meest eenvoudige vorm van strandzeilen. U kunt direct instappen en wegrijden na de korte instructie.

Bespeel de wind en houdt uw blowkart op koers. Houdt uw camera’s gereed voor spectaculaire foto’s.

Ontdek ook onze standaard blowkart arrangementen!

Blowkarten op uw Bedrijfsuitje

Uw bedrijfsuitje blowkarten betekent lekker uitwaaien voor uw gehele team! Racen in een blokart is een onderdeel dat iedereen kan en voor iedereen leuk is. Vanzelfsprekend is blowkarten los te reserveren, maar wilt u een compleet actief programma met strandzeilen en andere activiteiten, horeca en feestavond dan staat Eventmaker voor u klaar!

Blowkarten vrijgezellenfeest

Speel met de elementen, race over het strand en breng uw blokart op twee wielen! Strandzeilen is niet voor niks het populairste programma op dit moment voor een actief vrijgezellenfeest. Een vrijgezellenfeest blowkarten kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld powerkiten, outdoor lasergame of speedboot varen. Verras de vrijgezel en kom blokarten te IJmuiden aan Zee!

Arrangementen

blokarten i.c.m. onze vele andere activiteiten zoals powerkiten, flyboarden, outdoor lasergame, speedboot varen of complete beach challenge programma’s. Zowel particulier als zakelijk stellen wij uw evenement op maat samen. bekijk onze standaard arrangementen!

blowkarten in IJmuiden

blowkarten in IJmuiden betekent strandzeilen op het activiteitenstrand van Nederland! IJmuiden beschikt over één van de breedste stranden in Noord holland waar u de hele dag kunt rijden bij alle windrichtingen.

IJmuiden is goed bereikbaarbaar met de auto en het openbaar vervoer en is de parkeergelegenheid voor wel 1000 auto’s direct aan de strandopgang ruim voldoende op zelfs warmste dagen.

De paviljoens, restaurant en cafés zijn het gehele jaar geopend waardoor u elke dag kunt genieten van een lunch, diner, borrel of strandfeest.

Blokarten in IJmuiden aan Zee kunt u prima combineren met een avond uit in de gezellige steden Haarlem, Amsterdam of Alkmaar.

Blowkart!

Bij Eventmaker rijdt u met materialen van het merk blokart. Blokart is de marktleider op het gebied van strandzeilen en verzorgt de best aerodynamische modellen in zijlen en wagens.

Blowkart intensive!

Strandzeilen voor € 32,50 p.p. met ieder z’n eigen blowkart!