Blokarten in IJmuiden aan Zee

Blokarten in de winter

v.a.

€ 25,00

p.p.
IJmuiden

Blokarten in de winter is Fantastisch!

Scheuren over het strand in echt blokart op een keihard strand. Dat is blokarten bij Eventmaker in de wintermaanden!

Winters blokart arrangement

– Ontvangst met warme chocolademelk en apfelstrudel;
Blokarten en Outdoor Lasergame in een 2 uur durend programma;
– Erwtensoep of boerenkoolmaaltijd;
Prijs: € 55,-

Waarom blokarten in de winter?

In de winter heeft u de meeste kans op stevige windkrachten die ervoor zorgen dat u prima kunt accelereren met de blokart.

Daarbij komt dat de ondergrond zicht in optimale conditie bevindt en bijna altijd keihard is, waardoor u ook keihard kunt rijden.

Verder is onze locatie toeristisch prima ontwikkeld, wat inhoud dat u ook het hele jaar terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Winter arrangementen met blokarten

Blokarten verzorgen wij in de wintermaanden nog steeds in combinatie met andere spectaculaire activiteiten zoals outdoor lasergame, RIB varen en powerkiten.

Bent u meer opzoek naar een uitje met creative mind wees niet getreurd ook Beach Yoga, Kunst aan Zee, Zandsculpturen en Cocktail shaken kan gewoon doorgaan

Uiteraard kunt u aansluitend aan het blokarten genieten van een warme chocolademelk met slagroom, een kop erwtensoep of boerenkool maaltijd.

En bij regen?

Ja dan smelten we weg, helaas. Nee natuurlijk kunnen de activiteiten met een klein beetje regen gewoon doorgaan. Voor dit soort gevallen is bijzondere kledij gefabriceerd dat men ‘regenpak’ noemt.

Mochten de omstandigheden zo zijn dat de activiteiten geen doorgang kunnen vinden dan nemen wij vroegtijdig contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken voor bijvoorbeeld een gelijkwaardig alternatief programma of een nieuwe afspraak.

Om met de wijsheid van Cios leeraar Frans Jansen te spreken: “Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Dit oogpunt beamen wij gezamelijk met ons standpunt “passion for experience”. Wij zullen alles in het werk stellen om u een top beleving te verzorgen ook wanneer de weergoden even minder goed gestemd zijn.