beach soccer - strand voetbal

Beach soccer toernooi

Prijs op aanvraag

Laat het zand wegstuiven als jij jouw voetbal moves laat zien en geef je collega’s die pannnaaaaaaa!

Bij beachsoccer voegt het zand een extra uitdaging toe aan de sport. Tactiek en indivuduele vaardigheden worden op de proef gesteld gezien het zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, dus speel de bal zoveel mogelijk door de lucht en zorg voor spectaculaire hoogstandjes doormiddel van omhalen van de spelers en zweefduiken van de keepers.
In teams van 5 spelers in het veld neem je het op tegen je andere collega’s en probeer je de bal in het doel van de tegenstanders te krijgen.

Samenspelen en tactiek bespreken brengt de beste teamspirit naar boven. Dit vergroot de kans om aan het einde van het beachsoccer toernooi de prijs binnen te krijen. Win-win-winnen dus!

Een beachsoccer toernooi verzorgen wij op professionele wijze, aan de hand van de officiële beachsoccer regels en met een hoofdveld dat omringt is door professionele boarding en zodoende wordt gekroond tot een waar stadion.

Het toernooi kunnen wij geheel aankleden aan de hand van uw bedrijf door de boarding aan te kleden met sponsordoeken (logo’s) en beachflags.