Archery tag op locatie

Archery tag op locatie

Op aanvraag Heel Nederland

Speel nu Archery tag ofwel Archery Combat op unieke locaties denkend aan een congreszaal, gymzaal, brandweerkazerne, leegstaande ruimte, grasveld of heb jij een eigen locatie in gedachten?

Wat is Archery Tag?

Wie kent nog het populaire spel trefbal waarbij je vroeger je tegenstanders af moest gooien d.m.v. een bal, tegenwoordig doe je dat bij Archery Combat met pijl en boog!Je hoeft niet bang te zijn voor de pijlen want deze zijn speciaal ontworpen en voorzien van foam-tops waardoor je zelfs geen blauwe plekken oploopt. Om er voor te zorgen dat de deelnemers geen pijl in het gezicht kunnen krijgen voorzien wij iedere deelnemer van een professioneel masker. Veiligheid is namelijk iets wat van onschatbare waarde is op een belevingsvolle activiteit.

Tijdens Archery Combat neem je het op tegen je tegenstander of in een toernooivorm tegen verschillende tegenstanders. Het doel van het spel is dat je binnen een bepaald tijdsbestek zoveel mogelijk deelnemers van de tegenstander hebt uitgeschakeld of door binnen de tijd als eerst de vijf targets van de tegenstander eruit te schieten. Heb jij als team de meeste punten bij elkaar gespeeld dan wordt jouw team gekroond tot winnaar!