SPEEDBOOT-VAREN

Speedboot varen is de ultieme combinatie tussen snelheid, water en avontuur! Vaar mee op onze RIB speedboten en behaal snelheden tot 90 km/h. We springen over de golven en spelen met de elementen!

Na aankomst op locatie krijg je van de kapitein een korte introductie over de speedboot en natuurlijk het varen zelf. Nadat iedereen een waterafstotend pak aan heeft en een reddingsvest om heeft zullen we wegvaren. Wanneer we Eenmaal op open zee zijn gaat de gaskraan open en vliegen we met hoge snelheid over (en soms door) de golven.

Speedboot varen op bedrijfsuitjes

RIB varen is een perfecte activiteit voor zeer uitdagende bedrijfsuitjes en vergaderarrangementen. Bij grote groepen mensen met verschillende interesses raden we altijd een keuzeprogramma aan waarbij RIB varen, maar ook andere activiteiten tot de keuzemogelijkheden behoren.

Vrijgezellenfeest

Varen op een speedboot met een vrijgezellenfeest? Ja natuurlijk! Geef de vrijgezel de dag van z’n leven en kom vol gas genieten! Vanzelfsprekend kunnen we ook actieve combinaties maken met bijvoorbeeld blokarten of outdoor lasergamen. Na afloop nog lekker een barbecue bij een gezellig paviljoen en dan door naar Amsterdam voor een avondje stappen!

Locatie

speedboot varen is mogelijk in IJmuiden